Als je geen energie hebt

Als je geen energie hebt

Een goed energieniveau is voor ieder mens anders. Onder Energiemanagement verstaan we het eigen vermogen van een individu, om zijn of haar energiehuishouding in balans te brengen en houden. Als je regelmatig heel moe bent dan is dat een indicatie dat je energiehuishouding niet in balans is. Trainingen worden zowel individueel als in groepsverband gegeven.

Over de training:

De training Energiemanagement kan zowel in een individueel coaching traject als in een groep/team worden gegeven en komt voor een team het beste tot zijn recht in drie dagdelen. Voorafgaande aan de training vindt er een gesprek met de opdrachtgever plaats om zo goed mogelijk te kijken naar de wensen en verwachtingen.

In het programma bied ik een aantal oefeningen en skills, die naast het stimuleren van de  individuele verantwoordelijkheid voor eigen gezondheid, focust op het winnen van vertrouwen van collega’s onderling, iets dat de werksfeer in een bedrijf aanzienlijk kan verbeteren. We werken aan een balans tussen de bedrijfsdoelstellingen en persoonlijke doelstellingen, zodat er met meer plezier en enthousiasme naar een ambitie kan worden  toegewerkt.

De training is een investering in jezelf of in je werknemers, om met meer vitaliteit en gezamenlijke drijfveren elke dag weer aan het werk te gaan!