Hechting en heling in relaties

Hechting en heling in relaties

“Ik begreep niet dat ik vooral pijn in plaats van liefde voelde in mijn relatie.
Ik begreep niet waarom ik mij na een periode van strijd steeds meer terugtrok.
Of wilde ik het niet begrijpen uit angst dat het te pijnlijk of te moeilijk zou worden?
Verbaasd was ik telkens dat ik niet kon zijn wie ik wilde zijn: een liefdevolle vrouw.”

Introductie:

We verlangen naar liefde. Maar wat is dat nu eigenlijk en waar verlangen we nu echt naar? Om liefde te kunnen ervaren is in ieder geval een vorm van verbinding nodig. Als deze verbinding veilig is voelen we ons geliefd. Als dit niet het geval is kunnen we pijn ervaren.

Wat is verbinding en hoe ervaren we dat met verschillende mensen? Hoe komt een veilige verbinding tot stand? Hoe kan ik in verbinding blijven als het moeilijk wordt? Wanneer ga ik in of uit verbinding? Wat is mijn behoefte en mijn uitdaging hierin. Wat zijn mijn grenzen?

Wij bieden een veilig platform, in de vorm van verschillende trainingen, voor mensen die nieuwsgierig zijn naar deze vragen en daarin willen onderzoeken en ontdekken hoe dat zit bij zichzelf en in hun relaties.

Dit doen we met als doel om meer te kunnen genieten binnen onze relaties. Met aandacht voor jouw behoefte zetten wij onze ervaring in als therapeut en trainer op het gebied van Lichaamsgerichte Psychotherapie, Sexual Grounding Therapie, Systemisch werk, Focussing, Hechtingstherapie en Chakra-healing.

We werken graag met veel lichaamswerk. Denk hierbij aan Bio-energetische oefeningen, adem-oefeningen, meditatie en Tao-oefeningen.